1397/9/28 چهارشنبه
سالروز وحدت حوزه و دانشگاه
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی سالروز وحدت حوزه و دانشگاه را گرامی داشت

.

دکتر یوسف اسماعیل زاده در پیامی ضمن گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: ما امروز بیش از هر زمان دیگری به این وحدت مبارک و عزت آفرین نیازمندیم.
در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است:

27 آذرماه سالروز شهادت اندیشمند فرزانه آیت الله دکتر محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه را گرامی می داریم.
وحدت دو قشر متفکر حوزه و دانشگاه از خجسته ترین پیامدهای انقلاب اسلامی است که با هدف تقویت ارزش های اسلامی و دینی در کنار علم و اندیشه وهمچنین به پاس فعالیت های چشم گیر شهید مفتح در راه تحقق همکاری و هم فکری این دو قشر اندیشمند تبیین شده و از اهمّیت بالا و جایگاه ویژه ای برخوردار است.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن سالروز شهادت آیت الله دکتر محمد مفتح که از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامیده شد را گرامی داشته و از قشر فرهیخته دانشگاه و روحانیون گرانقدر می‌خواهم ، روز به روز با همگرایی بیشتر، در مسیر پیشرفت   و تعالی نظام اسلامی گام بردارند.